Budget trouwfotografie

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen in jullie leven en voor mij geweldig om dat vast te mogen leggen. Zoek je een fotograaf die vooral jullie spontane momenten vastlegt en oog heeft voor de emotionele momenten en jullie laat stralen op alle foto’s dan vind ik het leuk om samen met jullie een mooie herinnering te maken aan jullie bruiloft.

Budget pakket

  • 6 uur fotografie
  • minimaal 150 foto's
  • Alle foto's digitaal in hoge resolutie
€500,-

Over mij

Ik woon en werk als fotograaf in het fotogenieke Zeeland. Het licht is er prachtig en er zijn nog veel authentieke plekjes te vinden om mooie plaatjes te schieten. Daarom richt ik mij voor mijn fotografie voornamelijk op de provincie Zeeland en even daarbuiten. Als ik niet bezig met de fotografie dan vind ik het heerlijk om te klussen in mijn moestuin of gewoon lekker luieren in mijn hangmat met een fijn boek. In 2018 ben ik naast mijn werk de deeltijdopleiding fotografie gaan volgen bij de School voor fotografie in Breda. Sindsdien heb ik mijn toenmalige baan in de zorg opgezegd en ben ik met veel plezier volop bezig gegaan met fotografie. Mijn aandacht binnen de fotografie ligt voornamelijk op budget bruidsfotografie en portretfoto’s op een door jou gekozen buitenlocatie. Omdat ik dagelijks in de natuur te vinden ben maak ik macrofoto's van alles wat fladdert en vliegt. Heel geschikt voor een beetje natuur aan de muur. Ben je daar in geïnteresseerd kijk dan ook eens op mijn shop bij Werk aan de muur.

Marja Lok fotografie

Informatie

Werkwijze

Wat ik heel belangrijk vind is dat jullie je op je gemak voelen bij mij, zodat ik spontane foto’s kan maken van jullie en van de gasten op de door jullie gekozen locatie. Voordat we tot een definitieve afspraak komen maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten. Zo kunnen we kijken of we elkaar liggen en jullie je bij mij op je gemak voelen, zodat de foto’s echt bij jullie passen en ze een weergave zijn van jullie trouwdag. Op de dag zelf blijf ik op de achtergrond maar zorg ervoor dat ik op het juiste moment dat ene moment vastleg. Daarnaast ben ik behulpzaam en creatief en werk samen met de ceremoniemeester om ervoor te zorgen dat het voor jullie een ontspannen en feestelijke dag wordt. In de periode voor de bruiloft ben ik goed bereikbaar voor al jullie vragen via whatsapp, telefoon en e-mail.

Draaiboek

Op de dag zelf gebruik ik graag het draaiboek om voorbereid te zijn op dat wat komen gaat. Het draaiboek ontvang ik graag een paar dagen van te voren. Deze neem ik dan door en mochten er nog vragen zijn dan kan ik die op tijd met jullie doornemen.

Techniek

Ik fotografeer met twee professionele camera’s. De Nikon D750 die voorzien zijn van elk twee geheugenkaartjes. Dit heeft als voordeel dat de foto’s dubbel worden opgeslagen. Voor de situaties met weinig licht heb ik externe flitsers bij me om zo mooie scherpe foto’s te kunnen maken.

Onvoorziene omstandigheden

Ik zal altijd mijn best doen om onder alle omstandigheden aanwezig te zijn. Toch kan het zijn dat ik op jullie dag door bijvoorbeeld een covid besmetting niet kan komen. Mocht het zo zijn dat ik door een onvoorziene omstandigheid die dag niet kan fotograferen, dan zal ik mijn uiterste best doen om een vervanger voor jullie te vinden. Hou er rekening mee dat het niet eenvoudig is om tegen dezelfde voorwaarden op korte termijn een vervangende fotograaf te vinden. Natuurlijk ga ik er vanuit dat het niet nodig is, maar bedenk eventueel van tevoren wie er foto’s kan maken van jullie speciale dag.

Na de bruiloft

Na afloop van de bruiloft ga ik met jullie foto’s aan de slag en zal ik ze daar waar nodig is bewerken in Lightroom. Voor 6 uur fotografie zijn dat ongeveer 200 foto’s die een weergave zijn van jullie dag. De bestanden van jullie onvergetelijke dag ontvangen jullie in een hoge resolutie op een USB stick of via Wetransfer. Met deze bestanden kunnen jullie zelf een fotoboek samenstellen bij een leverancier van jullie keuze.

Contact

Een afspraak maken of gewoon even kennis maken? Mail, bel of Whatsapp:

marja@marjalok.nl
06-12530147