Zakelijke portretten

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je jezelf op een spontane maar professionele manier profileren op internet dan is het waarschijnlijk tijd voor een “nieuwe” profielfoto. Uiteraard kun je zelf een selfie maken maar is dat dan wel de geschikte portretfoto om echt te laten zien wie je bent en wat je wilt uitstralen? Het kan natuurlijk zijn dat je al best een aardige profielfoto hebt staan op socialmedia, maar dat hij niet helemaal meer up-to-date is. Misschien heb je ondertussen een ander kapsel, een ander montuur of is de kleding die je aan hebt niet meer passend bij je stijl van dit moment. Dan is het tijd om contact op te nemen met mij. Samen maken we een nieuwe sfeervolle profielfoto waar je weer helemaal blij van wordt. Je kiest een locatie waar je een goed gevoel bij hebt.

Private shoot

€100,-

  • 30 min fotografie
  • Je ontvangt 10 foto's
  • Digitaal in hoge resolutie
  • Vrij in gebruik

Over mij

Ik woon en werk als fotograaf in het fotogenieke Zeeland. Het licht is er prachtig en er zijn nog veel authentieke plekjes te vinden om mooie plaatjes te schieten. Daarom richt ik mij voor mijn fotografie voornamelijk op de provincie Zeeland en even daarbuiten. Als ik niet bezig met de fotografie dan vind ik het heerlijk om te klussen in mijn moestuin of gewoon lekker luieren in mijn hangmat met een fijn boek. In 2018 ben ik naast mijn werk de deeltijdopleiding fotografie gaan volgen bij de School voor fotografie in Breda. Sindsdien heb ik mijn toenmalige baan in de zorg opgezegd en ben ik met veel plezier volop bezig gegaan met fotografie. Mijn aandacht binnen de fotografie ligt voornamelijk op budget bruidsfotografie en portretfoto’s op een door jou gekozen buitenlocatie. Omdat ik dagelijks in de natuur te vinden ben maak ik macrofoto's van alles wat fladdert en vliegt. Heel geschikt voor een beetje natuur aan de muur. Ben je daar in geïnteresseerd kijk dan ook eens op mijn shop bij Werk aan de muur.

Marja Lok fotografie

Informatie

Locatie

De shoot zal buiten plaatsvinden. We gaan naar een locatie van jouw keuze het liefst met aardig wat schaduw zodat je in aangenaam licht op de foto komt te staan. Voor de fotoshoot maak ik gebruik van natuurlijk licht zodat de foto’s een rustige en natuurlijke uitstraling krijgen.

Gebruik van de foto's

De foto’s die ik oplever mogen vrij gebruikt worden op je LinkedIn profiel of op andere social media. Wanneer je de foto’s in de openbaarheid gebruikt, kan ik ze ook in mijn portfolio opnemen.

Aantal foto's

Ik maak tussen de 50 en 100 foto’s waarvan ik er 10 selecteer en nabewerk. Deze 10 foto’s krijg je in een hoge resolutie opgeleverd via Wetransfer.

Contact

Een afspraak maken of gewoon even kennis maken? Mail, bel of Whatsapp:

marja@marjalok.nl
06-12530147